A rendelésről

RENDELÉS

A rendeléshez előzetes regisztráció, illetve belépés szükséges.

A katalógusban szereplő könyvek átlagosan használt állapotúak. Ha újszerűek vagy valamilyen hibájuk van, arra minden esetben felhívjuk a figyelmet. A kiválasztott könyvek előzetes, személyes megtekintésére nincs lehetőség, de törekszünk a lehető legpontosabb leírásukra.

A leírásnál gyakran használt rövidítések:

+lapszámozáson kívül
/és
átd.átdolgozott
bőv.bővített
cmmagassági méret 0,5 cm pontossággal
axb cmrendhagyó forma esetén a magassági és szélességi méret 0,5 cm pontossággal
é. n.évszám nélkül
h. n.hely nélkül
k. n.kiadó nélkül
ff.fekete-fehér
sz.színes
ill.illusztráció
jav.javított
k.körül
kfed.kemény fedelű
pbor.papírborító
pfed.puha vagy papírfedelű
kiad.kiadás
p.oldalszám


Rendelésre akkor van lehetőség, ha a könyv kosárba rakható. Ellenkező esetben a könyvet előjegyezheti. Ha az előjegyezhető könyv ára fel van tüntetve, a beszerzése rövid időn belül megtörténik.

A honlapon megadott árak bruttó árak, a belföldi postaköltséget nem tartalmazzák.

A honlapon nem szereplő magyar vagy külföldi kiadású könyvek beszerzését is vállaljuk. A rendelésnek tartalmaznia kell a könyv azonosításához szükséges valamennyi lényeges adatot. A teljesítés feltételeiről e-mailben állapodunk meg, a beszerzést az árajánlatunk jóváhagyása után indítjuk el.

FIZETÉSI MÓDOK

Átutalásos fizetésnél a könyveket az utalást követően néhány napon belül, ajánlott (regisztrált) küldeményként postázzuk vagy elszállítjuk az átvevő helyre. Ha az utalás a rendelést követő öt napon belül nem érkezik meg, azt úgy tekintjük, hogy a megrendelő lemondott a vásárlásról..

Bankszámla:
Büki József Bt
10401196 50526566 88891005

PayPal-lal és hitelkártyával (OTP Simple rendszeren keresztül) való ingyenes fizetésre is lehetőség van. Ha a fizetés öt napon belül nem érkezik meg, azt úgy tekintjük, hogy a megrendelő lemond a vásárlásról..

Az utánvételes postázást annak magas költségei miatt nem ajánljuk, de szükség esetén kérni lehet.

ÁTVÉTEL, POSTÁZÁS

A megrendelt könyveket személyesen is átveheti a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület boltjában (1121 Budapest, Költő u. 21.) ahol az átvételre kedd, szerda és csütörtöki napokon10-16 óráig van lehetőség, vagy a Füst Antikváriumban (1085 Budapest, József körút 55.) kedd, szerda és csütörtöki napokon 11-18 óra között. Az átvevőhelyre való szállítás napján értesítést küldünk, ezt követően a könyveket két hétig tudjuk az átvevő helyen tartani. Az átvevő helyeken fizetésre nincs lehetőség.

Ha postázást kér, az utalás előtt várja meg, amíg a postaköltségről értesítést küldünk!

Ha a megrendelt könyv állapota a leírástól lényegesen eltér, a könyv visszaküldése esetén az árát a postaköltséggel együtt visszatérítjük.